Van Persie, "Kadıköy'ü görecekleri için seviniyorum"

Van Persie, "Kadıköy'ü görecekleri için seviniyorum"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Feyenoord'lu yıldızı Robin van Persie, Ajax'ın genç oyuncularını uyardı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Ajax maçı öncesinde ülkesinin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
İşte Van Persie'nin açıklamalarından öne çıkanlar...
 
"Ajax'la aramızda özel bir bağ var. Ünlü Arsenal-Ajax maçında oynamıştım. Onlara karşı oynamak özel bir duygu. Ben Feyenoord'luyum ama bir Hollanda takımı ile oynamak güzel."
 
"Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinin büyüklüğünü biliyorum ancak fikstürümüzde daha önce, başka bir önemli maç var. Ajax'ın çok iyi oyuncuları bulunuyor"
 
"Hollandalı gençlerin stadımızdaki atmosferi görecek olmasına seviniyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşamamışlardır. Taraftarımız çok büyük, çok harika. Maçta çılgın bir ortam olacaktır. Hollanda Milli Takımı'ndayken de arkadaşlarımı uyamıştım ve kendilerini buna hazırlamaları gerektiğini söylemiştim"
 
"Ajax'lı çocuklar için İstanbul'da üç önemli nokta var. Atmosfer, baskı ve oyun kalitesi. Anwar El Ghazi, Kenny Tete ve Jairo Riedewald'ı beğeniyorum."
 
Kaynak:Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...