Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süleyman Hurma destek bekliyor

Süleyman Hurma destek bekliyor

SPOR Haberleri

Hurma, "Bir şeyler eksik, bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Biz takım olarak bu dönemi aşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, art arda gelen mağlubiyetler  sonrası çok yoğun şekilde eleştirildiklerini ifade ederek, "Eleştirilerin  altından kalkmamız gerekiyor. Çünkü kaliteli bir takımımız var. Milan'da,  Chelsea'de, Lazio'da, Sevilla'da oynamış oyuncularımız takımda var. Kadromuzda  bulunan tüm oyuncularımız kaliteli. Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden  kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Biz takım olarak bu dönemi  aşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 
 
Hurma, bazı eleştirilerin takımı yıpratmak için yapıldığını da  kaydederek, "Kesinlikle bir mazeretin arkasına sığınmak istemiyorum.  Kaybettiğimiz maçlarda şansızlık da peşimizi bırakmadı. Bu şansızlık bir sezon  boyunca bizimle olacak diye bir şart yok" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Takım olarak bir galibiyete ve morale ihtiyaç duyduklarını belirten  Hurma, "Şu anda tek düşüncemiz Medicana Sivasspor maçı ve bu maçı kazandığımız  takdirde bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...