Ve Pereira itiraf etti! "Van Persie ile..."

Ve Pereira itiraf etti! "Van Persie ile..."

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın yıldız forveti Robin van Persie ile aralarında geçenlere dair samimi itiraflarda bulundu.

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, ülkenin önde gelen oyuncularından Van Persie ile Pereira'nın ilişkileri hakkındaki gerçekleri öğrenmek için Portekizli hocaya ulaştı.
 
Sarı-lacivertli ekibin hocasının konuyla ilgili olarak "Evet aramızda bir anlaşmazlık çıktı" dediği ve bu ifadeleri iç çekerek söylediği vurgulandı.
 
Vitor Pereira, "Robin buraya geldiğinde fizik olarak iyi durumda değildi. Doğal olarak yedek kulübesinde oturduğu için kızgındı. Oynamaya hala çok aç. Artık formu iyi duruma geldi. Aramızda sorun yok. O kendisini kanıtlamış bir futbolcu" diye konuştu. Pereira'nın, Van Persie'nin şimdi kendisini kanıtladığını düşündüğü iletildi.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...