NBA'de oynamayan en iyi basketbolcu Saric!

/ Kaynak: AA
NBA'de oynamayan en iyi basketbolcu Saric!

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Basketbol Ligi'nde yapılan ankette, "Bu sezon hangi takım şampiyon olacak" sorusuna, "yüzde 53,6 ihtimalle Cleveland Cavaliers" yanıtını verdi.

NBA'de mücadele eden 30 takımın, oyuncu sözleşmeleri ve transferlerinin başındaki isimler yani GM'leri, "14. geleneksel GM anketi" için NBA.com'un, takımlar, oyuncular, başantrenörler, taraftarlar ve transferlerle ilgili sorularını yanıtladı.


Ankete göre GM'ler, "şampiyonluğun en güçlü adayı" olarak son şampiyon Golden State Warriors yerine geçen yılın finalisti Cleveland Cavaliers'ı gösterdi. Kadrosunda LeBron James, Kyrie Irving ve Kevin Love gibi 3 önemli ismi barındıran Cavaliers, yüzde 53,6 oy aldı. Bu sezon unvanını korumak için parkeye çıkacak Warriors ise 17,9'luk oranla, yüzde 25 oy alan San Antonio Spurs'ün de arkasında 3. sırada kaldı.


GM'lerin yüzde 39,3'ü, "En değerli oyuncu (MVP) kim olur" sorusuna, ödülü daha önce 4 kez kazanan "LeBron James" cevabını verdi.


Yüzde 25 ile en güçlü 2'nci MVP adayı gösterilen New Orleans Pelicans'ın 22 yaşındaki all-star forveti Anthony Davis, yüzde 86,2 gibi ezici bir üstünlükle "GM'lerin en fazla kadrosuna katmak istediği oyuncu" oldu.


- NBA'de oynamayan en iyi basketbolcu


Saric THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes forması altında mücadele eden Hırvat forvet Dario Saric, yüzde 28,6 oyla "NBA'de oynamayan en iyi uluslararası basketbolcu" olarak değerlendirildi.


Oylamada 21 yaşındaki Saric'i, Milos Teodosic, Sergio Llull, Dragan Bender ve Rudy Fernandez takip etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...