Şenol Güneş: "Grupta en avantajlı takım..."

Şenol Güneş: "Grupta en avantajlı takım..."

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve oyunculardan Andreas Beck, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, şu anda grupta avantajlı tarafın Lokomotiv Moskova olduğunu kaydederken, kazanarak bu durumu değiştirmek istediklerini vurguladı.


"En avantajlı takım Lokomotiv Moskova"


Şenol Güneş, ilk olarak rakibi değerlendirirken, "Kura ilk çekildiği zaman grupta yarışın Sporting, Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova arasında olacağını düşünüyorduk. Şu anda en avantajlı takım Lokomotiv Moskova. Dolayısıyla 3 takımın iddiası devam ediyor. İki maçımız çok önemli olacak. Güçlü bir takımla oynayacağımızı biliyoruz. Tanıdığımız bildiğimiz oyuncuları var. Büyük bir şehirde oynayacağız. Umarım yarın sıcak bir maç olur. Beklentimiz, kazanarak dönmemizdir" diye konuştu.


Mücadeleyi bir 'test' olarak gördüğünü belirten teknik adam, "Olcay ve Ramon dışında tüm oyuncularımız oynamak için hazırlar. Hem maça gelenlerin, hem televizyon başındakilerin keyifli bir maç izlemelerini bekliyorum. Diğer maçlara göre zor bir maç olacak. Bizim için de test gibi bir maç olacak. O açıdan da gücümüzü göreceğiz" dedi.


"Kimin oynayacağını ben de bilmiyorum"


Mücadelenin kadrosunu henüz belirlemediğini kaydeden Güneş, "Büyük takımlar her yerde kendi futbolunu oynarlar. Her maçın kendi içinde çözümleri vardır. Ama özünde vazgeçemezsiniz. Bizim için içeride de dışarıda da fark etmez. Yarınki maçta kimin oynayacağını ben de bilmiyorum. Ama kim oynarsa oynasın takımın kazanması için elinden geleni gösterecektir" cevabını verdi.


Avantajlı tarafın Lokomotiv Moskova olduğunu söyleyen çalıştırıcı, "Bizim tek hedefimiz yarınki maç. Biz şu anda yarınki maça odaklanıyoruz, hem puan hem güven hem moral açısından. Şu anda 6 puanla avantajlı olan Lokomotiv. Biz yarın kazandığımızda öne geçeceğiz. Biz bunu başarmak istiyoruz. Beraberlikte ise denk devam eder. Bu yüzden biz yarın kazandığımızda büyük bir yol alacağımız için kazanmak istiyoruz" diyerek basın toplantısını noktaladı.


Andreas Beck: "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"


Andreas Beck ise, "Biz genelde oyuna hükmeden bir oyun anlayışına sahibiz ama yarın oyunun senaryosu farklı olabilir ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rusya Ligi'ni takip ediyorum. Bu ligde bazı arkadaşlarım var. Ligi takip ediyorum ama asıl odaklandığım nokta tamamen Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...