Mustafa Denizli'den transfer itirafı!

Mustafa Denizli'den transfer itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray-Benfica maçı öncesinde TRT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Mustafa Denizli, ilginç bir itirafta bulundu.

Beşiktaş'ın başındayken Benfica'nın yıldızı Nico Gaitan'ı transfer etmek için uğraştıklarını belirten Denizli, bu transferin gerçekleşmeme nedenini de anlattı.
 
İşte Denizli'nin sözleri;
 
"Yıllar evvel Beşiktaş'ın başındayken çok isteyip de alamadığımız bir oyuncu vardı. Şu anda Benfica'da forma giyen Arjantinli Gaitan. Yetkililerimizi Arjantin'e göndermek üzereydik. Resmi görüşmeleri yürütecektik ancak o dönem Gaitan çok ağır bir trafik kazası geçirdi. Hayatta kalır mı diye günlerce başında beklendi. Acaba iyileşir mi diye beklendi. Uzun süre sonra iyileşip ardından Benfica'ya transfer oldu ve kendini nasıl gösterdiğini görüyorsunuz."
 
GAITAN MI, BUONANETTE Mİ?
 
Denizli'nin bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, tecrübeli hocanın bir başka isimden bahsetmek istediği iddia edildi. Denizli'nin, İlk çıktığı dönemde yeni Messi olarak lanse edilen ve büyük bir trafik kazası geçiren, şu anda da AEK forması giyen Buonanette ile Gaitan'ı karıştırdığı ileri sürüldü. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...