Dev bir adım

Dev bir adım

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu: 3 puan hasretimiz bitti, böyle gidersek gruptan çıkarız

Maç sonrası başta Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere G.Saray'da futbolcular hayli rahatlamış, özgüven depolamış, gruptan çıkma umutları tavan yapmıştı. Bu moral doğal olarak açıklamalara da yansıdı. "'Haftalardır bir çıkışımız vardı. Yediğimiz gol planları bozdu. Belki bir anlamda da iyi oldu. Onlar daha çok korumaya çekildiler, biz de baskı yapma şansı bulduk" diyen Hamza hoca, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar, iyi yardımlaştılar. Şampiyonlar Ligi'ndeki hasreti sona erdirdik, inşallah yeni galibiyetlerle devam ederiz ve gruptan çıkarız. Sonuna kadar mücadele vereceğiz" sözlerini kullandı. Yasin değişikliğine tribünlerden gelen tepkinin sorulduğu Hamza hoca, ''Yasin bugün hücumda da çok etkili olamadı. Carole'nin oradan geliyorlardı. Yasin'in savunma yönü çok iyi olmadığı için Olcan'ı koyduk. Ama yanlış yaptık herhalde...'' diyerek taraftara hafif yollu bir göndermede bulundu.
İşte Aslan bu..
Futbolcular da maç sonrası iddialı açıklamalar yaptı. İşte o sözler: Fernando Muslera: Galatasaray gerçek gücünü gösterdiği zaman neler olduğunu gördük. Sahaya istediğimizi yansıttık. Galatasaray böyle oynadığı sürece Avrupa'da karşısına kim gelirse gelsin ayakta duramaz. Bu grupta ileriyi görmek, bir şeyler başarabilmek için kazanmamız gerekiyordu. Artık grup açık. Bizim hedefimiz gruptan çıkmak... Selçuk İnan: Çok mutluyuz. Baskı altında olmasak da Şampiyonlar Ligi'nde 10 maçtır kazanamıyorduk. 10 maç sonra galip gelmek önemli. Zorluğunu siz de biliyorsunuz, güçlü takımlar var ve kazanmak kolay değil. İddialı duruma geldiğimiz için mutluyuz... Bilal Kısa: Müthiş mücadele gösterdik. Çıkışımız vardı ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladık ama bugün kazanmalıydık. Grupta iyi konuma geldik, amacımız gruptan çıkmak. Bir adım attık, inşallah devamını getireceğiz...
Wesley üçlü çektirdi
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımın Benfica galibiyetinin ardından saha ortasına giderek taraftara üçlü çektirdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...