Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan hasreti dindirdi

Aslan hasreti dindirdi

SPOR Haberleri

Son galibiyetini Juventus'u yenerek alan G.Saray'ın yüzü 680 gün sonra güldü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 10 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Aslan, bu şanssızlığını Benfica karşısında kırdı. Sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'ndeki son galibiyetini 2013-2014 sezonu B Grubu'ndaki 6. maçında İtalyan devi Juventus'u İstanbul'da 1-0 yenerek elde etmişti. Aslan, kendisini son 16'ya taşıyan 11 Aralık 2013 tarihindeki bu galibiyetin ardından çıktığı 10 mücadeleden 7 mağlubiyet, 3 beraberlik alabilmişti. Dün Benfica'yı mağlup eden Cimbom Şampiyonlar Ligi'nde 680 gün sonra nihayet galibiyetle tanıştı. Bu sezon grubundaki ilk galibiyetini alan temsilcimiz 4 puana yükselerek hem büyük moral depoladı hem de 2. tur iddiasını güçlendirdi. 
Podolski tarihe geçti
Podolski, Benfica karşısında attığı golle tarihe geçti. Galatasaray'ı öne geçiren yıldız oyuncu, üç farklı kulüpte Şampiyonlar Ligi'nde gol atan 4. Alman futbolcu oldu. Daha önce Bayern Münih ve Arsenal formaları altında Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaran Podolski, Galatasaray forması ile de bu başarısını tekrarladı. Alman oyuncu, “Maçtan önce bizim için küçük final olduğunu biliyorduk. Çok iyi savunma yaptık, çok iyi savaştık ve kazandık” dedi. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...