Güneş: Bizim için test maçı

Güneş: Bizim için test maçı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Gücümüzü göreceğimiz bir karşılaşma olacak. Kazanırsak avantaj bize geçecek” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova ile oynayacakları Avrupa Ligi H Grubu maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında “Kazanarak dönmek istiyoruz” dedi. Grupta iddialı olan 3 takım bulunduğunu hatırlatan Güneş, 3 puan alarak avantajı tamamen kendilerine çevirmek istediklerini ifade etti. Tecrübeli hoca, “Şu anda Lokomotiv Moskova biraz daha avantajlı. Rakibimizle oynayacağımız iki maç çok önemli. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Tecrübeli oyunculara sahipler. Umarım sıcak bir maç olur” ifadelerini kullandı. Şenol Güneş, “Bu maç için bizim için aynı zamanda bir test maçı da olacak ve gücümüzü göreceğiz. İki takım da iyi oyunculara sahip. Futbolcularımın kendilerini göstermesini bekliyorum. İyi takımlar her yerde her ortamda kendi oyunlarını oynarlar. Her maçın kendi senaryosu vardır. Taktiğimiz değişebilir. Puan, moral ve güven olarak bu maça odaklandık. Kazanırsak öne geçeceğiz ve ibre bize dönecek" dedi.
Beck'ten 'soğuk' vurgusu
Siyah-beyazlı takımın defans oyuncusu Beck ise “Karşımızda güçlü bir takım var. Ligde ikinci sırada bulunuyorlar. İyi savunma yapan bir ekip. Grupta iki maçlarını da kazandılar ve böylelikle doğrudan rakibimiz oldular. Genelde oyuna ağırlığımızı koyarız ama bu maçta farklı bir senaryo gelişebilir. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rusya ligini takip ediyorum. Bu ligde bazı arkadaşlarım var. Bizim de güçlü bir takımımız var zor bir ligde mücadele ediyoruz. 15-20 derece sıcaklık farkı var. Bu duruma adapte olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
F.BAHÇELİ TARAFTAR ŞENOL GÜNEŞ'İ ŞAŞIRTTI
Moskova'ya giden Beşiktaşlı taraftarlar yolculuk öncesi krize sebep oldu.  Rus Hava Yolları'na ait uçağın kalkışından önce kaptan pilotun uyarılarına rağmen taraftarlar tezahürata devam edince pilot aprona geri döndü. Uçak, 1.5 saatlik rötarla kalktı. Beşiktaş kafilesini Moskova'da karşılayanlar arasında Fenerbahçeli taraftarların da olması dikkati çekti. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Şenol Güneş sarı-lacivertli taraftarla fotoğraf çektirip verdiği çiçeklere teşekkür etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...