Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selçuk İnan: Derbiyi kaybederiz ama...

Selçuk İnan: Derbiyi kaybederiz ama...

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Selçuk İnan, Fenerbahçe randevusu için ilginç bir yorum yaptı, “Orada bir maç kaybedersiniz ama şampiyon olursunuz" dedi.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Benfica'yı yenerek, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attıklarını söyledi.


Penaltıdan kaydettiği golle maçta skoru eşitleyen tecrübeli futbolcu, yeni transferlerin takıma artık uyum sağladığını belirterek, “8-9 futbolcusu geçen sezondan oynayan bir takımız. Birkaç yeni arkadaşımız var, onların adapte olmasını bekliyorduk. Sürekli mücadele ediyoruz, yoğun bir tempo içindeyiz. Son zamanlarda yaşananlar ekstra bir güven veriyor herkese, bunun yanında güzel oyun da geliyor” dedi.


"O KADAR STRESLİ MAÇLAR OYNUYORUZ Kİ..."
Ezeli rakipleri Fenerbahçe ile pazar günü Kadıköy'de oynayacakları derbiyi de değerlendiren Selçuk çarpıcı ifadeler kullandı.


Tecrübeli futbolcu, “Son zamanlarda o kadar stresli maçlar oynuyoruz ki, Benfica maçı onlardan biriydi. 10 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde kazanamamak bize yakışmıyordu. Bunun sevincini yaşarız, ama hafta sonu belki de bundan daha önemli bir maça çıkacağız. Ben hiç stres hissetmiyorum. Orada bir maç kaybedersiniz ve şampiyon olursunuz. Biz bunu yaptık. Taraftarlarımız bizden daha stresliler. Biz bir baskı hissetmiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...