UEFA'ya göre Benfica maçının adamı Podolski

UEFA'ya göre Benfica maçının adamı Podolski

SPOR Haberleri

Galatasaray'a transfer olan Lukas Podolski, galibiyet golünü attığı Benfica mücadelesinde UEFA tarafından "Maçın Adamı" seçildi.

Arsenal ve Inter dönemlerinde fazla forma şansı bulamayan ve uzun bir yaz tatili geçirmesi nedeniyle antrenman temposuan da uzak kalan Podolski, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun her maç şans vermesiyle ve düzenli antrenmanlar sonrası yavaş yavaş formunu bulmaya başladı.
Benfica karşısında attığı golle de Galatasaray'a 11 maç sonra Şampiyonlar Ligi galibiyeti getiren Alman yıldız, savunmaya verdii destekle de takdir topladı.
 
GALATASARAY'IN EN GOLCÜ OYUNCUSU POLDI
Lukas Podolski bu sezon Galatasaray forması altında 12 resmi maça çıkarken toplam 5 gol attı. Podolski böylece sarı-kırmızılı takımın en golcü oyuncusu oldu. Lig maçlarında 4 gol atan Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde de bir gol kaydetti. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...