Sneijder'in işkencesi!

Sneijder'in işkencesi!

SPOR Haberleri

Benfica karşılaşmasında futboluyla göz dolduran Sneijder, maç sonunda adeta 'işkence' çekti!

Galatasaray'da doping kontrolü için kurada çıkan Wesley Sneijder, 1.5 saatlik bir bekleyişin ardından idrarını verebildi.
UEFA tarafından teste tabi tutulan Hollandalı doping odasında beklerken, herkes stattan ayrıldı.
Öte yandan Galatasaray'ın tecrübeli ismi Bilal Kısa, Devler Ligi'ndeki Benfica zaferi sonrası açıklamalarda bulundu.


Sarı-Kırmızılı milli futbolcu, "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele örneği gösterdik. Aynı ligde oynadığımız Gençlerbirlği maçındaki gibi müthiş reaksiyon gösterdik. Serimizi devam ettirmek istiyorduk. Maça kötü başladık ama kazanmak istiyorduk. 


Taraftarımıza Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet hediye etmek istiyorduk, başardık. Şimdi grupta iyi konuma geldik. Amacımız üst tura çıkmak, bu konuda ilk adımı attık" şeklinde konuştu.


'BU YOĞUNLUĞA ALIŞIK DEĞİLİM'
Deneyimli orta alan oyuncusu, "Bu kadar sık maç oynamak alışık olmadığım bir durum. 3 günde bir maça gidiyoruz. Gençler maçının sevincini yaşayamadan Benfica maçını oynadık, şimdi Fenerbahçe derbisine gidiyoruz. Şu anda iyi bir performans gösteriyoruz, bunu tüm sezona yaymalıyız. Şu an hem benim, hem de takım için iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...