Salih Erdem'den Trabzonspor'a tavsiye

/ Kaynak: AA
Salih Erdem'den Trabzonspor'a tavsiye

SPOR Haberleri  / AA

Salih Erdem, "Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır" dedi.

Bordo-mavili kulübün kurucularından olan ve takımın birinci lige  yükseldiği dönemde başkanlık görevinde bulunan Salih Erdem, Trabzonspor  Dergisi'ndeki röportajında, Trabzon altyapısından yetişen oyuncuların başarıda  önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 
 
"Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak  oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır. Tabii ki takımda  Trabzon dışından kaliteli ve faydalı olabilecek yabancı isimler de olabilir ama  yerli oyuncu sayısı daha fazla olmalıdır. Transferde hata yapmamak da önemli.  Özellikle bizim yapımıza, anlayışımıza ve bünyemize uyacak oyuncular bulmak  lazım. Alt yapıya çok ama çok önem vermek gerekir. Esas olan oyuncuları  kaynaştırmaktır." 
 
Son yıllarda çok teknik adam değişikliğine gidildiğini ifade eden  Erdem, "Bundan hızla uzaklaşmak gerekiyor. Şimdi Şota var. Sabretmek, ısrar ve  istikrar lazım. Hemen kestirip atmak, maddi ve manevi çok büyük kayıplar verir  kulübe" diye konuştu. 
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...