Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaykur Rizespor telafi peşinde

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor telafi peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Aykut Ferah, son iki haftada 6 puan kaybettiklerini ve bunu telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 haftalık yenilmezlik  serisinin ardından son iki haftada Bursaspor ve Beşiktaş'a karşı şanssız  mağlubiyetler aldıklarını hatırlattı. 
 
Akhisar Belediyespor'un çok değerli bir ekip olduğunu vurgulayan  Ferah, "Bu sezon kalesinde en az gol gören ikinci takım. Deplasmanda Torku  Konyaspor'un yanı sıra Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi takımlardan puan çıkartan  bir ekip. Son derece çekişmeli bir maç olacak" dedi. 
 
Son iki haftada kaybedilen puanların istikrarlı çıkışlarını  durdurduğunun altını çizen Ferah, "Sahada ortaya koyduğumuz oyun ve moral  açısından bir eksiğimiz yok ama son iki haftada kaybedilen 6 puan, ilerlememizi  engelledi. Kaybettiğimiz puanları Akhisar Belediyespor maçında telafi etmek  istiyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyet bizi yine üst sıralardaki takımların  yanına taşıyacaktır. Hedeflerimiz doğrultusunda bu galibiyete çok fazla  ihtiyacımız var" diye konuştu. 
 
Ferah, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde bazı futbolcuların  sakatlığı bulunduğunu, Beşiktaş maçını sakat olarak tamamlayan Makiadi'nin forma  giyme şansının zor olduğunu kaydetti. 
 
Yeşil-mavili ekibin Akhisar Belediyespor karşısında Itandje, Koray  Altınay, Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Murat Duruer, Dhurgham  İsmail, Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah, Kweuke muhtemel 11'iyle çıkması  bekleniyor. 
 
Çaykur Didi Stadı'nda yarın saat 19.00'da oynanacak Çaykur  Rizespor-Akhisar Belediyespor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...