Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fenerbahçe'nin grubunda son puan durumu

İşte Fenerbahçe'nin grubunda son puan durumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kendi evinde zorlu geçen Ajax karşılaşmasını tek golle geçti. Molde'de Celtic'i 3-1 ile geçti ve grupta işler karıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yer aldığı A Grubu'nda işler iyice karıştı. Zorlu bir grupta bir üst tura çıkmak için mücadele eden telsimcimiz iyi başlamadığı Avrupa macerasında bu gece aldığı sonuçla iddialı bir konuma geldi. Grup maçlarında Molde yenilgisi ile başlayan Sarı Lacivertliler, Celtic deplasmanından 2-0 geriye düştüğü maçta bir puanı kurtarmıştı. 


Grubun diğer maçında liderliğini sürdüren Molde, Celtic'i kendi evinde ağırladı ve 3-1'lik galibiyet ile zirvedeki yerini korudu.  Bu sonuçla sarı-lacivertliler puanını 4'e çıkararak grupta 2. sıraya yükseldi. Ajax ise 2 puanda kalarak 3. sıraya düştü.
ILAN


Grubun diğer mücadelesinde Molde, konuk ettiği Celtic'i 11. dakikada Ola Kamara, 17'de Vegard Forren, 57'de Mohamed Elyounoussi'nin golleriyle 3-1 yendi. Celtic'in tek golü, 55. dakikada Kris Commons'tan geldi. Maçın ardından Norveç temsilcisi puanını 7'ye çıkardı ve grupta liderliğini sürdürdü. Celtic ise 2 puan ve averaj farkıyla son sıraya geriledi.


A Grubu'nda 4. hafta maçları, 5 Kasım'da oynanacak. Bu kez Celtic Molde'yi, Ajax ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.


İşte grupta son durum;
                               
                              O     G     B     M     P
1-Molde                3     2     1     0     7
2-Fenerbahçe     3     1     1     1     4
3-Celtic                 3     0     2     1     2
4-Ajax                    3     0     2     1     2

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...