Napoli'den gol şov

Napoli'den gol şov

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. hafta maçında Napoli, deplasmanda karşılaştığı Midtjylland'ı 4-1 mağlup etti.

Avrupa Ligi'nde ilk iki maçını 3 puanla kapatan takımlardan Midtjylland ile Napoli, Danimarka'nın Herning kentinde karşı karşıya geldi. MHC Arena'da oynanılan karşılaşmaya hızlı başlayan Napoli, 19. dakikada Jose Maria Callejon, 31 ve 40. dakikalarda Manolo Gabbiadini'nin golleriyle 3-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, Martin Pusic ile farkı ikiye indirse de ilk yarı Napoli'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya daha etkili başlayan Midtjylland, farkı azaltacak golleri bulamazken, Napoli'nin Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain son dakikada kaydettiği golle takımının sahadan 4-1 galip ayrılmasını sağladı. Grubun Varşova'da oynanan diğer maçında ise Legia ile Club Brugge 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından D Grubu'nda Napoli 9 puanla lider, Midtjylland 6 puanla ikinci sırada yer aldı. Üçüncü Club Brugge ve son sıradaki Legia'nın birer puanı bulunuyor. Serie A'da son haftalarda sırasıyla Juventus, Milan ve son olarak da lider Fiorentina'yı mağlup eden Napoli, böylece yüksek formunu Avrupa Ligi'ne de taşıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...