Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajax teknik direktörü derbiyi değerlendirdi

Ajax teknik direktörü derbiyi değerlendirdi

SPOR Haberleri

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, Fenerbahçe'nin çok agresif oynadığını ve kalitesi yüksek bir ekip olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun 3. maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Hollanda ekibi Ajax, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, “Maça kötü başladık. Biraz heyecanlıydık. İlk 20 dakika çok şansızdık. Yanlış kararlar yaptık. İkinci yarı da aynıydı. Çok agresif oynadılar. Kaliteleri yüksekti. Golü buldukları pozisyon öncesinde korner miydi, değil miydi bilemiyorum ama şansları olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki maçta mecbur yenmemiz gerek ve o maça bakıyoruz” dedi.


“KALBİMİZ CRUYFF'LA”
Hollandalı efsane futbolcu Johan Cruyff'un akciğer kanserine yakalanmasına ilişkin sorulara ise De Boer, “Bunu bilmiyordum, sizden öğrendim. Kalbimiz onunla. Oyuncularıma söylemedim. Hiç sırası değildi ama cep telefonlarına gelen mesajlarla öğrendiler. Onlar da çok üzüldü” şeklinde konuştu.


“ŞANSIMIZ AZALDI”
'Fenerbahçe'nin gruptan çıkma şansını nasıl görüyorsunuz?' sorusunu yanıtlayan De Boer, “Şansımız çok azaldı. İki hafta sonra yenersek ki kolay olacağını zannetmiyorum, ikinci sıraya yükseleceğiz. Galibiyet almamız gerek ve bunun için de elimden geleni yapacağım” dedi.


DERBİ YORUMU
Bir soru üzerine, 2003-2014 sezonunda kısa bir süre formasını giydiği Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçını da değerlendiren Boer, “Galatasaray iyi ve çok özgüvenli gelecektir ama hiçbir bilgim yok. Bu yüzden şansları yüzde 50 görüyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...