Caner Erkin: Galatasaray maçlarını her zaman kazanıyoruz

Caner Erkin: Galatasaray maçlarını her zaman kazanıyoruz

SPOR Haberleri

Caner Erkin, Fenerbahçe Televizyonu'na hem Ajax maçı hem de hafta sonu oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda dün Ajax'ı sahasında konuk eden ve Fernandao'nun attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de, takımın başarılı futbolcusu Caner Erkin, karşılaşma sonrası Fenerbahçe Televizyonu'na mücadeleyi değerlendirdi. 


Caner, aynı zamanda hafta sonunda oynayacakları Galatasaray derbisi hakkında da açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli futbolcunun açıklamaları şöyle:


"Kazanmamız gerektiğini biliyorduk, belki biraz agresif başlamız olabiliriz. Maçın genelinde de öyle devam ettik. Kendime bir parantez açmalk istiyorum. Ben kendime de öz eleştiri yapıyorum. Biraz fazla agresifim. Belki biraz fazla sinirleniyorum maçlarda ama bu benim kazanma hırsımdan kaynaklanıyor çünkü ben Fenerbahçe takımının kaybetmesini kabul edemiyorum. Ben bunu kaybedersem, futbolcu kimliğimi kaybetmiş olurum. Onun için bunu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim. Kimse benden agresif olmamamı veya başka bir şey beklemesin.


Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımızın, camiamızın, başkanımızın, yöneticilerimizin gerçekten hak ettiği bu. İnşallah bunun üzerine katarak, böyle devam etmeliyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...