Yılmaz Vural: Ozan'la ilgili bir şeyler geliyor kulağıma

Yılmaz Vural: Ozan'la ilgili bir şeyler geliyor kulağıma

SPOR Haberleri

Teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin büyük ümitlerle ve ciddi bir para karşılığında transfer hakkında önemli iddialarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ozan Tufan, dünkü Ajax maçında ikinci oyuna girdi. Genç futbolcu, üst üste pas hataları yapınca tribünlerden tepki aldı ve bir süre protesto edildi. Ozan Tufan ile ilgili gündem oluşturacak sözler ise teknik direktör Yılmaz Vural'dan geldi.


NTV Spor'da UEFA Avrupa Ligi Özel programına katılan Vural, Ozan Tufan'la ilgili kulağına bir şeyler geldiğini ifade etti.
"Çok önemli rakamlar ödendi. Ozan Tufan'da biraz gerileme var. Kendisini çok seviyorum. Benim de kulağıma bir şeyler geliyor. İstanbul çok farklı alemdir. Futbol dışı olmaya insanı zorlayan şartlar vardır...
Aman ha Ozan! Dikkat et kendine. Fiziksel temposunu kaybettiğinde formunu kaybedersin. Burada bakıyorum, çok tedirgin. Aldığı topu veriyor. Kaptıracaksan da kaptır. Sen bunun için geldin. Ozan yapacak tabi bunu. Sen yurt dışına gidecek oyunlardan bir tanesisin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...