Fenerbahçe'ye terör darbesi!

Fenerbahçe'ye terör darbesi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Ajax, 5 kasımda oynanacak rövanş maçı öncesinde radikal bir karara imza attı!

Fanatik'in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde dün akşam Ajax'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki Galatasaray derbisi öncesinde moral depoladı. Yağışlı havaya ve geç saate karşın Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne akın eden Sarı Lacivertli taraftarlar, 90 dakika boyunca coşkulu bir şekilde takımlarını destekledi. Maç sonrasında basın mensuplarına konuşan Teknik Direktör Vitor Pereira da, "Hayatımda hiç böyle bir taraftara sahip olmadım" diyerek alınan 3 puanda taraftarların da payı olduğunun altını çizmekten geri kalmadı. 
 
Kadıköy'de dün gece bunlar yaşanırken, Hollanda'dan gelen bir iddia ise Türk sporu can sıkacak türden... Türkiye'de son zamanlarda yaşanan terör olayları, tüm dünyada dikkat ve endişeyle takip edilmişti. Ajax kulübü yetkililerinin de bu haberler sonrasında 5 Kasım'da Amsterdam Arena'da oynanacak Fenerbahçe maçı için radikal kararlar aldıkları öne sürüldü. 
 
Türklere bilet yok!
 
Alınan bilgiye göre, bilet satışında oldukça dikkatli davranacak olan Hollanda kulübü, Fenerbahçe kulübüne ayrılanler dışında hiçbir Türk vatandaşına bilet satmayacak. Bu kapsama, Hollanda'da oturma izni olan veya vatandaşlığı bulunan Türklerin de dahil edilmiş olması ise endişenin ne kadar büyük boyutlu olduğunu gösteriyor. 
 
Sadece Fenerbahçe için değil
 
Ayrıca sistemin yalnızca Fenerbahçe taraftarlarına değil, Hollanda'da maç yapacak tüm Türk takımlarına uygulanacağı da gelen bilgiler arasında. İddiaya ilişkin ise ne Fenerbahçe cephesinden ne de Ajax kulübünden henüz herhangi bir doğrulama veya yalanlama açıklaması yapılmış değil. 
 
Bu kez sebep terör
 
Aslında Türklerin yoğun yaşadığı Avrupa ülkelerinde buna benzer uygulamaların daha önce de yapıldığına şahit olmuştuk. Ancak önceki uygulamaların sebebi, bu seferkinin aksine Türk taraftarların stattaki sayı üstünlüğünü ele geçirmesini önlemekti.
 
Kaynak:fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...