HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor'un Prosinecki ile görüştüğü iddia edildi

Trabzonspor'un Prosinecki ile görüştüğü iddia edildi

SPOR Haberleri

Azerbaycan kanalı tarafından Hırvat teknik adam Prosinecki ile Türkiye'nin iddialı takımlarından Trabzonspor'un görüşme yaptığı, iddia edildi.

Trabzonspor'da yönetimin Şota'ya güvenoyu verdiğinin iddia edildiği şu günlerde kardeş Azerbaycan'dan sürpriz bir iddia geldi.
 
AZ İdman TV'de Azerbaycan Milli Takımı'nın durumu masaya yatırılırken, federasyonun Robert Prosinecki'nin yerine teknik adam aradığı iddia edildi. Prosinecki yönetiminde Azerbaycan'ın 7 maçta 1 galibiyet kazanabildiği geri kalan 6 maçtan da sadece 3 beraberlik çıkarılabildiği hatırlatıldı.
 
Hırvat teknik adamla Türkiye'nin iddialı takımlarından Trabzonspor'un görüşme yaptığı, Prosinecki'yi Bakü'ye getiren Türk menajerin, Hırvat teknik adamı yeniden Türkiye'ye götürmeye çalıştığı belirtildi. Prosinecki, Kayserispor'da başarılı bir sezon geçirmiş daha sonra Önder Özen kendisini Beşiktaş'ın başına geçirmek istemişti. Prosinecki daha sonra Kayseri'de kalmış ama başarısız olduğu için kovulmuştu.
 
Kaynak:Karadenizgazete

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...