Dursun Özbek, Çınar kardeşler ile buluştu

/ Kaynak: AA
Dursun Özbek, Çınar kardeşler ile buluştu

SPOR Haberleri  / AA

Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların milli yelkencileri Deniz ve Ateş Çınar kardeşler ile bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün, Kalamış Su Sporları ve Sosyal Tesisleri'nde  gerçekleştirilen buluşmaya Özbek ve Çınar kardeşlerinin yanı sıra yönetim kurulu  üyesi Ali Yüce, su sporları idari menajeri Emre Danışment, 1905 Galatasaraylı  Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk ve branş yöneticileri  katıldı. 
 
Organizasyonda açıklamada bulunan Dursun Özbek, Deniz ve Ateş Çınar'ın  başarısından dolayı gururlandıklarını belirterek, "Sporcularımız kazandıkları  başarıyla camiamız ve Türkiye'nin gurur vesilesi oldular. Galatasaray Kulübü  Başkanı olarak onlara teşekkür ederim. Kendileri bayrağımızı göndere çektiler.  İnşallah Rio Olimpiyatları'nda da aynı başarıyı devam ettirecekler" ifadelerini  kullandı. 
 
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, yelken sporuna destek veren kurum ve  ailelere teşekkür ederek, amatör branşların desteklerle ayakta durduğunu söyledi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...