Trabzonspor'u tek taraftar karşıladı

Trabzonspor'u tek taraftar karşıladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor özel uçakla kentte geldi.

Ligde son 4 maçını kaybeden Trabzonspor öğleden sonra özel uçakla Sivas'a geldi. Bordo-mavili ekibi Nuri Demirağ Havalimanı'nda sadece bir taraftarın karşılaması dikkat çekti. Takımını karşılamaya gelen üniversiteli taraftar futbolcular ile fotoğraf çektirdi. Görevli polislerde teknik direktör Shota Arveladze'ye yoğun ilgi gösterdi.

Futbolcular ve teknik heyet takım otobüsüyle yoğun güvenlik önlemleri altında kalacağı otele geldi. Karadeniz ekibini burada da az sayıda taraftar karşıladı. Kamp yapacağı otele yerleşen bordo-mavili ekipte sakatlıkları süren Kevin Constant, Mehmet Ekici, Musa Nizam ve Onur Kıvrak Sivas kafilesine yer almadı.

Takımı karşılamak için kent merkezinden 8'de yola çıktığını söyleyen Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi Muzaffer Usta tek başına geldiğini ve Trabzonspor'a aşık olduğunu belirtti. Eylül Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...