Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karaman: Tekrar başa döndük!

Karaman: Tekrar başa döndük!

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, ilk yarıdaki basit hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, ilk yarıdaki basit hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, müsabakanın ilk bölümünde istekli olmalarına rağmen çok pas hatası yaptıklarını belirterek, "Zaman zaman istediğimiz coşkuyu yakalayamadık. Üretkenlik adına bir şey yapamadık. Şanssız bir penaltı golü yedik. Rodellega çok etkili bir oyuncu. İkinci golü buldu. Futboldaki basit, bildiğimiz hatalar nedeniyle ilk yarı 2-0 yenik içeri girdik" dedi.

İkinci yarı ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Karaman, "Bir gol atabilsek coşkumuz artacaktı. Gol gecikince rakibin direnci arttı. İlk yarıdaki hatalarla haklı bir mağlubiyet aldık. Tekrar başa döndük, sıfırdan başlayacağız" diye konuştu.

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise maçın zor geçeceğini düşündüklerini anlatarak, "Rakibimiz bizim beklediğimizden daha temposuz başladı. Öz güvenimiz arttı. Bulduğumuz penaltı golü ve Rodellega'nın şık golüyle her şey istediğimiz gibi oldu. İlk yarı bizim kontrolümüzde geçti" dedi.

İkinci yarı savunmada kaldıklarını vurgulayan Arslan, "Hikmet hocam tercihleri ile bizi son derece zorladı. Biz de kontrataklar yakaladık. Doğru ataklarla çıksak farkı da açabilirdik. Çok önemli bir deplasmanda gol yemeden kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Arslan, Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu'nun maçın ardından soyunma odasına gelerek kendilerini tebrik ettiğini aktararak, "Bizi tebrik ettiler, soyunma odasına kadar geldiler. Çok ince bir hareket. Türk futbolunda bu tarz yönetimlerin artmasını bekliyoruz. Son derece memnun olduk" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...