Özbek, 'Esas olan sezon sonu gülmek'

Özbek, 'Esas olan sezon sonu gülmek'

SPOR Haberleri

Özbek, "Derbinin sonucu önemli değil. G.Saray en çok şampiyon olan takım. Esas olan sezon sonu gülmek" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, GS Store'un açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fenerbahçe derbisinin her şeyden önce dostluk içinde geçmesini istediğini söyleyen Özbek, "Artık Türk futbolunu yıpratıcı ve geriye götürecek faaliyetlerden arındırmamız lazım. Kadıköy'e gitmek istiyorum. Tabii ki şartların oluşmasını bekliyorum" dedi. "F.Bahçe Kulübü'nden bir davet beklediniz mi?" şeklindeki soruyu Özbek, "Davet beklemiyorum. Birkaç husus var onların oluşmasını bekliyorum" cevabını verdi. 16 yıldır Kadıköy'de kazanamamalarını da değerlendiren Özbek, "G.Saray o zamandan beri en çok şampiyon olan takım. Derbinin sonucu önemli değil. Burada esas olan şampiyonluk" şeklinde konuştu. 


TAM KADRO GİDECEKLER 
Fenerbahçe derbisine gidip gitmeyeceği ile ilgili sorulara net bir cevap vermese de Başkan Dursun Özbek'in Kadıköy'e gideceği öğrenildi. Tansiyonun yükselmemesi için kamuoyunda net açıklamalar yapmayan Özbek'e yönetici arkadaşlarının da eşlik edeceği bildirildi. 


İSTİKLAL'DE MEGA STORE! 
GS Store'un İstiklal Caddesi'ndeki 11 katlı yeni mağazasının açılışı dün gerçekleştirildi. Açılış töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile eski başkanlardan Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal ve Mehmet Cansun'un yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da hazır bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...