Yıldırım'dan Şenol Güneş'e cevap

Yıldırım'dan Şenol Güneş'e cevap

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, "Hukuken aklanmış olabilirler, ama bunun vicdanen cevanı yok" şeklinde açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu'nda Şenol Güneş'in geçtiğimiz günlerde  yaptığı "Hukuken aklanmış olabilirler, ama bunun vicdanen cevabı yok" açıklamasına cevap verdi.
 
Yıldırım şöyle konuştu: "Şenol Güneş hoca dünya üçüncüsü olduğu zaman herkes kendisine saldırıyordu. Biz o günlerde Şenol hocaya destek çıktık. Gördüğümüz zaman moraliniz bozma vs. gibi şeyler. Sonra burada Trabzonspor'la berabere kaldığımız sene kupada Trabzon'a yenildik. Bana 'Üzülmeyin şampiyon siz olacaksınız' dedi. Sonra geldik Trabzon maçına. Burada ilk devre 1-1 bitti, aşağı indim. Oyuncular arasında münakaşa vardı. Şenol hoca 'Başkan 45 dakika daha var siz şampiyon olacaksınız. Hukuken aklanmış olabilirler ama vicdanen kanıtı yok" diyor.
 
'Beşiktaş yönetimini göreve çağırıyorum'
 
Beşiktaş Yönetim Kurulu'na soruyorum. Onların ağzından duymak istiyorum. Şike yaptı mı yapmadı mı? Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri mahkemelerde yargılandı mı? Şike yaptığına dair suçlandı mı? Hukuken beraat ettiler mi etmediler mi? Beşiktaş Kulübü kanunen şike yapılmadığı söylenirken Şenol Güneş gibi düşünenlerin vicdanında Beşiktaş aklandı mı aklanmadı mı? Aklanmadı diyorsa Beşiktaş yönetimini göreve çağrıyorum."
Kaynak:Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...