Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sezer Öztürk derbiden favorinin F.Bahçe olduğunu söyledi

Sezer Öztürk derbiden favorinin F.Bahçe olduğunu söyledi

SPOR Haberleri

Son olarak formasını giydiği Beşiktaş'la sözleşmesini bir süre önce fesheden Sezer Öztürk, derbi tahminini açıkladı.

Türkiye nefesini tuttu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak dev derbiyi bekliyor. Amansız lig yarışı açısından psikolojik anlamda büyük bir eşik olarak gösterilen karşılaşmayla ilgili Türkiye'nin yetiştirdiği önemli futbolculardanSezer Öztürk, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Son olarak formasını giydiği Beşiktaş ile sözleşmesini geçtiğimiz mayıs ayında fesheden milli futbolcu, Pazar günü Kadıköy'de oynanacak zorlu mücadelede favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.
 
"AÇIKÇA FENERBAHÇE'NİN KAZANMASINI İSTİYORUM"
 
2011-2013 yılları arasında 2 sezon Fenerbahçe'de forma giyen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği forma şansını bulamayan 30 yaşındaki orta sahaoyuncusu şunları söyledi: "Ben açıkçası derbide Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum. Orada oynadım. Sempatimvar Fenerbahçe'ye karşı. Ancak bana göre kadro zenginliği açısından damaçın favorisi Fenerbahçe'dir. Kendi seyircilerinin önünde kazanacaklarını düşünüyorum."
 
Kaynak:Bugün

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...