Manuel Fernandes: 'Şampiyon olun kutlamaya geleyim'

Manuel Fernandes: 'Şampiyon olun kutlamaya geleyim'

SPOR Haberleri

Manuel Fernandes, “Beşiktaş gerçekten çok iyi bir takım olmuş. Ligde de sizi önde görüyorum. Şampiyon olun, kutlamalara geleyim” dedi.

Siyah-Beyaz formayla olan macerası iyi başlayıp kötü bitti, ancak bir gerçek ortaya çıktı ki, Manuel Fernandes'in Beşiktaş aşkı halen bitmedi. Lokomotiv Moskova-Beşiktaş maçından 1 gün önce özel açıklamalarda bulunan ve İstanbul'daki yıllarını unutamadığını belirten Portekizli yıldız, 90 dakika sonrası da soluğu Beşiktaş soyunma odasında aldı.
 
Yarım saat boyunca Beşiktaş soyunma odasında kalan Fernandes, önce Siyah-Beyazlı oyuncularla tek tek tokalaştı, ardından teknik direktör Şenol Güneş ile tanıştı.
 
Q17 İLE SICAK SOHBET
 
Ardından Quaresma ve Oğuzhan Özyakup başta olmak üzere eski arkadaşlarıyla sohbet eden Manuel, Beşiktaş'ın kalitesine şapka çıkardı.
 
Portekizli maestro, “İzlediğim maçlarda görebiliyordum ama sahada çok daha net bir şekilde anladım. Beşiktaş gerçekten çok iyi bir takım olmuş. 10 kişi kalmamız bizi etkiledi ama böyle bir deplasmanda topa bizden daha fazla sahip oldunuz, oyunu kontrol ettiniz. Umarım bu gruptan Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova el ele çıkar. Türkiye'deki şampiyonluk yarışında da sizi önde görüyorum. Umarım şampiyon olursunuz, ben de kutlamalara katılmak için İstanbul'a gelirim. Türkiye'deki takımım Beşiktaş. Bunu aklımdan çıkarmam mümkün değil” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan aralarının bozuk olduğu iddia edilen Fernandes ile Quaresma'nın söylentileri yalanlarcasına samimi oldukları belirtildi.
 
Kaynak:Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...