Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nani: "Porto ya da Benfica neden olmasın"

Nani: "Porto ya da Benfica neden olmasın"

SPOR Haberleri

Galatasaray karşısındaki Benfica'nın oyununu yorumlayan Fenerbahçeli Nani, ülkesine dönüşü ile ilgili de açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Luis Nani, Benfica'nın Galatasaray'a mağlup olduğu karşılaşmayı yorumladı. Maçı izlediğini belirten sarı-lacivertli oyuncu, Portekiz ekibinin futbolunu beğendiğini ancak sonuca gitmek konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Nani, "Benfica iyi oynadı. Topla iyi oynadı, iyi ataklar geliştirdi ve fırsatlar oluşturdu. Son pası iyi yapabilseler skor da daha farklı olabilirdi" dedi.
 
Portekiz'e dönüş sinyali
Manchester United'dan Fenerbahçe'ye gelen, bu iki kulüp dışında yalnızca Sporting forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, ülkesine dönme seçeneğinin de ucunu açık bıraktı, "Portekiz benim evim ve kendimi iyi hissettiğim bir yer. Benfica ya da Porto? Ben bir profesyonelim. Eğer bu kulüplerden bir tanesi benimle ilgilenir ve bu benim için iyi bir çözüm olursa, neden olmasın?" şeklinde konuştu.
 
'Orta yolu bulmak gerekir'
Nani Portekiz'de yarın oynanacak Benfica-Sporting karşılaşması üzerinden futboldaki derbiler üzerine görüşlerini de paylaştı. İki kulüp arasında son haftalarda oldukça gerginleşen bir ortam olduğuna dikkat çeken oyuncu, "Çekişme ve mücadele futbolun bir parçası. Ancak belli konularda da orta yolu bulmak gerekir" diye konuştu.  
 
'Avrupa şampiyonluğu istiyoruz'
Sporting'de oynadığı dönemde taraftarın büyük desteğini gördüğünü de dile getiren Luis Nani, milli takım ile büyük hedeflere sahip olduğunu da açıkladı: "EURO 2016'yı kazanmak istiyoruz. Mental olarak bu turnuvaya hazır gideceğiz ve turnuvadaki favori ülkelerden bir tanesi biziz. Daha önce hiç bu başarıyı yakalayamadık biliyorum zor olacak ama umarım bu kez başaracağız". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...