Kadıköy'de 890 milyon liralık derbi

/ Kaynak: AA
Kadıköy'de 890 milyon liralık derbi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın karşı karşıya gelecek F.Bahçe ile G.Saray'ın kadrolarının toplam piyasa değeri 890 milyon lirayı buluyor.

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Süper Lig'in  en pahalı takımı olarak dikkati çeken Fenerbahçe'nin tahmini piyasa değeri 515  milyon lira. Yaklaşık 384 milyon lira değerde gösterilen Beşiktaş'ın ardından, en  pahalı 3. takım olan Galatasaray'ın piyasa değeri ise 374 milyon lira olarak tahmin ediliyor. 
 
İki takımda forma giyen futbolcular kıyaslandığında ise en pahalı isim  olarak Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ön plana çıkıyor. 
 
Sarı-kırmızılı takımın son 4 sezondaki başarılı performansında önemli  rol oynayan 29 yaşındaki kaleci, yaklaşık 55 milyon liralık piyasa değeriyle en  pahalı oyuncu oldu. Muslera'yı 48 milyon liralık tahmini değerle takım arkadaşı  Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli futbolcular Nani ve Lazar Markovic takip etti.  Fenerbahçeli Caner Erkin ve Robin van Persie, yaklaşık 42 milyonluk değeriyle en  pahalı oyuncular arasına adını yazdırdı. 
 
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Alman Yıldız Lukas  Podolski ise 24 milyon liralık değeriyle orta sıralarda kaldı. 
 
Sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin, 42 milyon liralık tahmini  değeriyle Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen yerli futbolcular arasında en  pahalı isim olarak dikkati çekiyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...