Bilic'in son kurbanı Mourinho oldu!

Bilic'in son kurbanı Mourinho oldu!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig 10. hafta karşılaşmasında West Ham United'a konuk olan Chelsea, kötü gidişini sürdürdü ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

İngiltere Premier Lig 10. haftasında West Ham United'a konuk olan Chelsea, zorlu deplasmandan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı ve kötü gidişe dur diyemedi.

Bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Chelsea, West Ham United deplasmanında 17. dakikada Mauro Zarate'nin golüyle 1-0 geriye düştü.

Karşılaşmanın 44. dakikasında Nemanja Matic'in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Chelsea, devreyi 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Jose Mourinho'nun öğrencileri 56'da Gary Cahill ile skoru 1-1'e getirdi. Ancak Slaven Bilic'in 69. dakikada Andy Carroll hamlesi West Ham'a galibiyeti getirdi.

Tecrübeli golcü maçın 79. dakikasında attığı golle West Ham United'ı 2-1 öne geçirirken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve West Ham, Arsenal, Liverpool, Manchester City'nin ardından bir başka büyük takımı daha devirmeyi başardı.

West Ham United bu galibiyetle puanını 20 yaparken Chelsea ise 11 puanda kaldı. Lacivertler gelecek hafta Liverpool'u ağırlarken West Ham United deplasmanda Watford ile mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...