Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arsene Wenger'den Mesut Özil'e övgü

Arsene Wenger'den Mesut Özil'e övgü

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil'in "altın çağını" yaşadığını söyledi.

İngiliz basınına konuşan Wenger, takımın son haftalardaki formda ismi Mesut Özil'in olgunlaştığını belirterek, "Artık 27 yaşında. İşinin önemini fark ettiğin zaman, 27 ile 31 veya 32 yaş arası, futbolcuların altın çağıdır. 25 yaşın altındayken, her zaman aynı şekilde devam edecek sanırsın. 27 yaş ise öğrendiklerinden yararlanma ve normal oyununun üzerine koyarak etkinliğini artırma zamanıdır" ifadelerini kullandı.

Türk asıllı Alman futbolcunun Arsenal'in son maçlarında çok etkili performanslar sergilediğini vurgulayan Wenger, "Artık oynamak kadar, kazanmanın da öneminin farkına vardı. İşine tamamen odaklanmış durumda. Çok yetenekli ve takımına yürekten önem veriyor" değerlendirmesinde bulundu.

Mesut'tan taktik açıdan istediği her şeyi maçlarda yerine getirdiğini söyleyen Wenger, "Çok saygılı biri. Orta sahanın önünde ve bazen golcü olarak görev alıyor. Bu da takım için hayati bir bölge. Sahanın kenarlarında topla buluştuğu zaman, daha çok asist yapabiliyor. Bazen takımı adına büyük fedakarlıklarda bulunuyor. O, gerçekten çok özel bir futbolcu" diye konuştu.
Mesut Özil, bu sezon çıktığı 12 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...