FC Wil, Türkiye'yi savunan Fuat Çapa'yı gönderdi

FC Wil, Türkiye'yi savunan Fuat Çapa'yı gönderdi

SPOR Haberleri

Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz'ın da formasını giydiği İsviçre'nin FC Wil 1900 takımında teknik direktör Fuat Çapa'nın görevine son verildi.

İsviçre 2. Ligi takımı FC Wil 1900'den yapılan yazılı açıklamada, görevden alma kararının sportif başarısızlık nedeniyle değil, Fuat Çapa'nın, Türk medyasına yaptığı açıklamaların kulübün felsefesine uymamasından dolayı verildiği ifade edildi. Çaba'nın, İsviçre'nin Türkiye'yi Avrupa ülkesi olarak görmediği ve 3. dünya ülkelerinin vatandaşlarına çalışma izni vermediğine yönelik açıklamaları nedeniyle görevden alındığı vurgulandı.
Açıklamada, kaleci antrenörü Levent Zorluer ve yardımcı antrenör Bülent Kayıtken'e İsviçre'de oturma ve çalışma izni verilmemesi hatırlatıldı. FC Wil'in kadrosunda Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz dışında Endoğan Adili, Mert Nobre, Andre Santos, Erhan Yılmaz, Ferhat Çökmüş ve Kağan Söylemezgiller gibi Türk futbolseverler tarafından tanına isimler bulunuyor. FC Wil, İsviçre 2. Ligi'nde 13 maçta topladığı 20 puanla 2. sırada yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...