Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonsporlu Marin'den Arda Turan taktiği!

Trabzonsporlu Marin'den Arda Turan taktiği!

SPOR Haberleri

Marko Marin, Sivasspor'a attığı golün sevincini tüm takım yedek kulübesine koşunca Sivasspor'un santra yapmasını önlemek için gol sevincini yarıda bıraktı.

Karşılaşmanın 14.dakikasında serbest vuruştan topu kaleye gönderen Marko Marin, topu ağalara gönderdi. Büyük bir sevinç yaşayan takım komple yedek kulubesinde koştu.
 Trabzonsporlu Marin'den Arda Turan taktiği!
Gürcü teknik adam ile sevinen futbolcuların içinden Alman futbolcu Marko Marin, tüm takımın kendi yarı alanında olduğunu farkedince akıllca bir davranışta bulundu. Marin, Sivassporlu futbolcuların santra vuruşunu engellemek adına hemen Sivassporyarı alanına koştu.
Alman futbolcunun bu hareketi olası bir golü önlerken Marin taraftarlardan büyük beğeni topladı. Marin'nin bu hareketi 'Futbol zekası' diye yorumlandı. Öte yandan İzlanda maçında Selçuk İnan'ın golünün ardından Arda Turan'da aynı hareketi yapmıştı.
 
Kaynak:Trabzonajans

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...