Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Appiah: G.Saray derbilerinde iyi oynadım çünkü...

Appiah: G.Saray derbilerinde iyi oynadım çünkü...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski Ganalı yıldızı Appiah derbiye yönelik açıklamalarda bulundu.

İstanbul'a Volkan Ballı'nın daveti ve Hulusi Belgü'nün isteği ile geldiğini belirten Stephen Appiah, bugünkü derbinin örneğini kariyeri boyunca hiçbir yerde görmediğini söyledi. Ganalı yıldız, "İtalya'da Cesena-Bologna önemli bir derbidir. Juventus-Fiorentina, Bresica-Atalanta maçları çok önemlidir. Ben hepsinde oynadım. Hatta hepsinde gol attım. Ancak hiçbirinin F.Bahçe-G.Saray maçına yaklaşması bile mümkün değil. Türkiye'deki duyguları hiçbir maçta yaşamadım" ifadesini kullandı. 
 
KAZANACAĞIMIZDAN EMİNİM
 
Appiah'tan diğer satır başları şöyle: 
G.Saray'ın altyapısına denenmek için gelmiştim. Ama beni almadılar. Bu yüzden özellikle G.Saray maçlarında iyi oynadım... Ne kaçırdıklarını görsünler istedim. 
Çok mutluyum çünkü derbide statta olacağım. O mükemmel taraftarı yine göreceğim. Benim takımımın Galatasaray'ı yendiğine şahit olacağım. Kazanacağımızdan eminim. 
Maçta başkanı görürsem elini sıkar ve kucaklarım. Çünkü o benim büyüğüm. Başkanın 'Bize Appiah gibi futbolcu lazım' sözü gurur verici. 
 
BREZİLYA ÇETESİ YOKTU
F.Bahçe forması giydiğim dönemde takımda Brezilya çetesi olduğu yönünde bir şey hissetmedim. Güney Amerikalı oyunular yurt dışında hep aile gibi yaşarlar. Birlikte hareket ederler. Yemeklerde saatlerce sohbet ederler. Yaşam biçimleri böyle.
 
ALEX FUTBOL DEHASI
 Birlikte forma giydiğim Alex'in fantastik bir kişiliği vardı. Bir insan düşünün; çok fazla konuşmuyor ama sürekli gülümsüyor. Sempatik ve şakacı. Futbolcu olarak ise tam bir büyücü. Geçrek bir futbol dah-i si. Topla yapamayacağı bir şey yok. Attığı pası asla kaçırmazsın.
 
İKİ MAÇI UNUTAMAM
Galatasaray'la oynadığımız iki derbiyi unutamam. Birincisi 4-0 kazandığımız maçtı. Diğeri ise Türkiye Kupası'ndaki yarı final mücadelesi. İkisinde de gol attım ve gerçek Fenerbahçeli oldum.
 
FENERBAHÇE İÇİN KAVGA EDİYORUM
 İstanbul'u ve Türkleri çok seviyordum. En önemli F.Bahçe'yi çok seviyordum. Ayrılışımla ilgili biraz kırgınlığım oldu. Çünkü 4 yıllık kontrat imzalamıştım. Tabii ki bazı sorunlar yaşadım. Mesela sakatlandım. Geri dönmeye çalıştım, olmadı. Acı çekerek takımdan ayrıldım. Şüphesiz F.Bahçe sevgim devam ediyor. F.Bahçe için arkadaşlarımla bile kavga ediyorum. 
 
PASSOLİG KARTI ALDI 
Bugünkü derbiyi Şükrü Saracoğlu'nun tribünlerinden izleyecek olan Stephen Appiah, stada girebilrmek için Passolig kartı satın aldı.
 
Kaynak:Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...