Necid atıyor, Bursaspor kazanıyor

Necid atıyor, Bursaspor kazanıyor

SPOR Haberleri

Bursaspor'un Çek futbolcusu Tomas Necid, Spor Toto Süper Lig'de takımının kazandığı 4 maçta da gol atma başarısını gösterdi.

Yeşil-beyazlı kulübün sezon öncesi transfer ettiği Necid, sakatlığı  nedeniyle ilk 3 haftada forma giyemedi. Bu müsabakalarda Bursaspor, sırasıyla  rakip sahada Trabzonspor'a 1-0, evinde Gaziantepspor'a 1-0, deplasmanda Medipol  Başakşehir'e 2-1 yenildi. 
 
"Yeşil Timsah", sezonun ilk galibiyetini 4. haftada sahasında  Gençlerbirliği karşısında aldı. Oyuna 62. dakikada giren Necid, durum 2-2 devam  ederken 77. dakikada attığı golle Bursaspor'un maçı 3-2 kazanmasını sağladı. 
 
Çek futbolcu, Bursaspor'un Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı  müsabakada da rakip fileleri havalandırmasına karşın takımının 2-1'lik skorla  yenilmesine engel olamadı. 
 
Bursa temsilcisi, sezonun ikinci galibiyetini yine sahasında, 6.  haftadaki Eskişehirspor maçında aldı. Bursaspor'un 2-0 kazandığı maçta gollerden  biri Necid'den geldi. 
 
Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda da forma giyen golcü futbolcu Çaykur  Rizespor maçında "hat trick" yaparak, 3-2 kazanıp rakibinin namağlup unvanını  silen Bursaspor adına önemli bir başarı ortaya koydu. 
 
Sezonun 8. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-0 yenilen  yeşil-beyazlılar, son olarak Kasımpaşa'ya konuk oldu. Bu maçta yeniden sahneye  çıkan Necid, son dakikalarda attığı golle takımını galibiyete taşıdı. 
 
7 gole ulaştı 
 
Bursaspor'un ligde 9 haftadaki 11 golünden 7'sini atan Necid, gol  krallığı yarışında zirveye yerleşti. 
 
Çek futbolcunun bu gollerinden 6'sını attığı maçlarda Bursaspor,  Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup etmeyi  başardı. Necid'in diğer golünü attığı Fenerbahçe maçında ise yeşil-beyazlılar  sahadan mağlup ayrıldı. 
 
Evinde ve deplasmanda ikişer galibiyet 
 
Ligde şimdiye kadar istikrarsız bir grafik çizen, henüz beraberliği  bulunmayan Bursaspor, 9 haftadaki 4 galibiyetinin 2'sini deplasmanda, 2'sini ise  sahasında elde etti. 
 
Yeşil-beyazlılar, sahip olduğu 12 puandan 6'sını sahasındaki  Gençlerbirliği ve Eskişehirspor, 6'sını ise deplasmanlarda yaptığı Çaykur  Rizespor ve Kasımpaşa müsabakalarından kazandı. 
 
Bursa temsilcisi, sahasındaki Gaziantepspor ve Antalyaspor maçları ile  Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe deplasmanlarından puan çıkaramadı. 
 
Sezonun ilk 3 haftasını puansız geçen Bursaspor, sonraki 6  karşılaşmanın 4'ünü kazandı, 2'sini kaybetti. 
 
Bursaspor'un ligdeki maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:  
 
Hafta   Maç   Skor    
 
1 Trabzonspor-Bursaspor 1-0
2 Bursaspor-Gaziantepspor 0-1
3 Medipol Başakşehir-Bursaspor 2-1
4 Bursaspor-Gençlerbirliği 3-2
5 Fenerbahçe-Bursaspor 2-1
6 Bursaspor-Eskişehirspor 2-0
7 Çaykur Rizespor-Bursaspor 2-3
8 Bursaspor-Antalyaspor 0-2
9 Kasımpaşa-Bursaspor 0-1 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...