Meksika'da tarihi zafer

/ Kaynak: AA
Meksika'da tarihi zafer

SPOR Haberleri  / AA

Okçuluk Dünya Kupası finallerinde, milli sporcu Demir Elmaağaçlı, Dünya Kupası'nda ilk altın madalya kazanan Türk sporcu olarak tarihe geçti.

Meksika'nın başkenti Mexico City'de yapılan Okçuluk Dünya Kupası finallerinde yarışan milli sporcu Demir Elmaağaçlı, erkekler makaralı yay kategorisindeki altın madalya mücadelesinde Verma ile karşılaştı. İlk 4 seri başı ismin çeyrek finalde elendiği turnuvadaki final müsabakasını 145-143 kazanan Demir, Türkiye'ye turnuvadaki ilk altın madalyasını getirdi.
2015 Dünya Kupası'nın ilk ayağında da karışık takımlarda gümüş madalya alan Demir, Dünya Okçuluk Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Yıl boyunca kendime inandım. Daha önce çok yaklaşmış ama başaramamıştım. Turnuva öncesinde çok çalıştım ve kendime güvendim. Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...