Nani: Derbiyi kaybedersek...

Nani: Derbiyi kaybedersek...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ı 'büyük takım' olarak nitelendiren Fenerbahçeli Luis Nani, İstanbul derbisiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Luis Nani, zorlu Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Manchester United'dan transfer olduğu sarı-lacivertli ekipte şu ana dek 4 gol-4 asistle mücadele eden 28 yaşındaki oyuncu, Portekiz basınına yaptığı açıklamada İstanbul derbisi heyecanını yaşamak için sabırsızlandığını söyledi.


Nani şöyle konuştu: "Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili bugüne kadar çok şey duydum. Sezonun en önemli maçı olduğunu söylüyorlar. Galatasaray çok iyi bir takım ve ben bu tip maçlarda forma giymeyi çok severim. Ligdeki sıralama açısından da çok önemli bir karşılaşma olacak. Eğer kazanırsak rakibimize geçecek ve Beşiktaş'ı da baskı altında bırakacağız. Eğer kaybedersek gerçi her şey bitmemiş olacak ama durumumuz daha karışık bir hale gelecek". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...