Fenerbahçe U21 1-3 Galatasaray U21

Fenerbahçe U21 1-3 Galatasaray U21

SPOR Haberleri

U21 Elit Ligi'nde Galatasaray, Dereağzı Tesisleri'nde Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti.

U21 Elit Ligi'nde Fenerbahçe, Dereağzı Tesisleri'nde Galatasaray'ı konuk etti. Mücadelenin 17. dakikasında Sarı Kırmızılılar'da Batuhan Ergün, takımını penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. 
 
Maçın ikinci yarısına Sarı Lacivertliler golle başladı. Dakikalar 53'ü gösterdiğinde Karahan Yasir Subaşı Fenerbahçe'ye eşitliği getiren golü kaydetti. 
 
Galatasaray bu gole 58. dakikada karşılık verdi. Sarı Kırmızılılar, Çetin Turan'ın penaltıdan attığı golle bir kez daha öne geçti: 1-2. 
 
Dakikalar 72'yi gösterdiğinde Galatasaray atağında sağ kanattan Batuhan sıfıra inerek ceza sahasına ortasını gönderdi. Fatih Taşdelen şutunu attı kaleci topu çıkardı ancak dönen top Gökhan Çıra'nın önünde kaldı. Gökhan, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve Sarı Kırmızılılar, farkı 2'ye çıkardı: 1-3. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanından 3-1'lik skorla galip ayrıldı. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...