Prandelli neden takım çalıştırmadığını açıkladı

Prandelli neden takım çalıştırmadığını açıkladı

SPOR Haberleri

Cesare Prandelli'nin Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra neden bir yıldır boşta olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray ile yollarını ayıralı 1 yıl olan Cesare Prandelli, bu süre içinde hiç bir takımı çalıştırmadı. Türkiye'den ayrıldığı günden beri boşta olan deneyimli teknik adamın neden boşta olduğu da ortaya çıktı. İtalya Milli Takımı'nın da eski hocası olan Prandelli'ye ciddi bir teklif gelmediği ortaya çıktı.
 
Çizme basınına durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cesare Prandelli, "Tekrar antrenörlük yapmak ve kulübeye dönmek istiyorum. Bizim mesleğimiz işte böyle garip bir meslek. Bazen milyonlar sizi takip eder sonra hiç göz önünde olmadığınız bir dönem geçirirsiniz. Yapmam gereken sadece beklemek. Değerlendireceğim az ya da çok ilgi çekici fırsatlar olacaktır. Milli takıma dönmek için ise hiçbir zaman hayır demem" ifadelerini kullandı.       
 
Prandelli'nin ismi şu ana kadar ülkesinden Atalanta, Sampdoria, Napoli gibi takımların yanı sıra; Çin'den Shanghai Shenhua ile de anılmış ancak bu ekiplerle ilgili hiç bir somut gelişme yaşanmamıştı.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...