Hakem Zafer Yılmaz'a saldırı iddiası

/ Kaynak: AA
Hakem Zafer Yılmaz'a saldırı iddiası

SPOR Haberleri  / AA

Zafer Yılmaz'a saldırı yapıldığına yönelik basında çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto Basketbol  Ligi 3. haftasında, Hayri Gür Spor Salonu'nda, Demir İnşaat Büyükçekmece ile  oynadıkları karşılaşmanın, maçın başhakemi Zafer Yılmaz'ın hatalı kararlarına  rağmen fair-play kurallarına uygun şekilde sona erdiği ifade edildi. 
 
Açıklamada, şunlar kaydedildi: 
 
"Kenar yönetimimizin alınan kararlara istinaden herhangi bir sözlü  veya fiziki tepki göstermediği maçın sonunda, hakem Zafer Yılmaz'ın, soyunma  odasına takım menajerimiz Muammer İyiterzi nezaretinde gittiği sırada, güvenlik  koridorunu aşan kimliği belirlenemeyen bir taraftarın saldırı teşebbüsü, genel  menajerimiz Nihat Mala tarafından engellenerek, taraftarı olay yerinden  uzaklaştırmasıyla son bulmuştur. Jandarma tarafından yapılan inceleme  neticesinde, salonda bulunan 187 kamerada hakem Zafer Yılmaz'a herhangi bir  fiziki müdahale tespit edilememiştir. Medyada yer alan asılsız haberlerin esas  maksadının şehrimize ve kulübümüze zarar vermek olduğunu belirterek, kasıtlı  yapılan her nevi haberin dikkate alınmamasını kamuoyuna sunarız." 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...