Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı!

Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kadıköy'de 1-0 yenik duruma düşüp 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.


Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:


"1-0'dan sonra giden bir maçtan 1 puan almak bizi rahatlattı ama oyundan çok da memnun değilim. Kazanmak istiyorduk ve kazanmak için iyi futbol hedefliyordum. İyi oynamadığımız için biraz üzüntülüyüm. Kaybettiğimiz maçta 1 puan almak sevindirici gibi gözükse de çok da mutlu olduğumu söyleyemem."


"Burada oynamak kolay değil"


"İlk yarıda anlamsız bir şekilde bazı oyuncularımız rakibin üzerine gitmek isterken, bazı oyuncularımız ise geride kaldı. Birlikte haraket edemedik. İkinci yarıda biraz toparlandık. Burada bu atmosferde oynamak kolay değil. Zor olmasına rağmen teslim olmayıp 1 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Olcan Adın'ın golü atması ise yan top olduğunda o topun kime geleceği belli olmaz. İki uzun oyuncu arasında top Olcan'a geldi. İyi yapmış oraya gitmekle. Şimdi ligdeki maçlara ve Şampiyonlar Ligi'ne bakacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...