Şota kredisini uzattı

Şota kredisini uzattı

SPOR Haberleri

Art arda gelen yenilgiler üzerine ismi tartışılanlar listesinde ilk sıraya çıkan Şota, Sivas'taki üç puanla rahat nefes aldı

Süper Lig'de 4 maçlık mağlubiyet serisine Sivasspor galibiyeti ile son veren Trabzonspor'da sular da duruldu. Maç öncesi ismi tartışılan isimler arasında liste başında yer alan teknik direktör Şota da camiadaki kredisini yeniledi. Trabzonspor'u zirveye çıkaracak azmi kendinde gördüğünü söyleyen Gürcü teknik adam ise "Galibiyet güzel ama bize yetmez. Buraya gelirken asla başarısızlığı düşünmedim. Aksine bu takımın özlenen başarılara kavuşmasına, burada kendisini kanıtlamış birisi olarak katkı yapmak için geldim. Bazı şeyler istediğimiz gibi gitmemiş olabilir. Ama bu mücadeleden pes etmemizi gerektirmiyor. Eleştirilerin ve tepkilerin de farkındayım. Bunu tersine çevirecek azmi kendimde görüyorum ve bu konuda savaşacağım" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...