Şota, Sivas galibiyeti sonrası oyuncularını tebrik etti

Şota, Sivas galibiyeti sonrası oyuncularını tebrik etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un hocası “Yükselişimizi sürdüreceğiz. Puan cetvelindeki yerimiz asla burası olmamalı” diye konuştu

Süper Lig'de 4 maçlık mağlubiyet serisine Medicana Sivasspor deplasmanındaki 2-0'lık galibiyetle son veren Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Alınan üç puanla hem futbolcuların üzerindeki baskı kalktı hem de kötü bir sonuç sonrası yolların ayrılabileceği belirtilen Teknik Direktör Şota rahat bir nefes aldı. Gürcü teknik adam futbolcularıyla maç sonrasında yaptığı toplantıda, “Hepinizi tebrik ediyorum. Trabzonspor formasının hakkını verdiniz. Yeni bir sayfa açtık. Bundan sonra seri galibiyetlerle yükselişimizi sürdüreceğiz. Puan cetvelindeki yerimiz asla burası olmamalı” şeklinde konuştu.
Esteban yüz güldürdü
Sivasspor deplasmanında bordo- mavililere galibiyeti getiren golleri atan Marko Marin ve Okay Yokuşlu performanslarıyla tam not alırken, Kostarikalı kaleci Estban Alvarado da yaptığı kurtarışlarla hakkındaki soru işaretlerini sildi. Ligde görev yaptığı Torku Konyaspor maçında 2, Mersin İdmanyurdu maçında ise 3 golü kalesinde görünce camiadan büyük eleştirilen alan Esteban, Medicana Sivasspor maçındaki oyunuyla yüreklere su serpti. Onur Kıvrak'ın sakatlık ve moral bozukluğu nedeniyle oynamaması sonucu kalede büyük sorun yaşamaya başlayan Trabzonspor'da teknik heyet Esteban'ın performansıyla da moral buldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...