Derbinin hakemine şaşırtan not

Derbinin hakemine şaşırtan not

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Galatasaray maçının gözlemcisi Yunus Yıldırım, derbide görev yapan üç hakeme de son derece yüksek notlar verdi.

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçını yöneten hakemlerin notları belli oldu...

Karşılaşmanın gözlemcisi Yunus Yıldırım, hakem Fırat Aydınus ve yardımcıları Aleks Taşçıoğlu ile Arkın Akgöl'e beklenenin çok üstünde notlar verdi.

Buna göre hakem Aydınus hatasız bulundu ve 'çok iyi' anlamına gelen 8.4 puan aldı. Fenerbahçe'nin 'ofsayt' tartışmalarına yol açan golünde bayrak kaldırmayan yardımcı hakem Arkın Akgöl'ün notu Aydınus'tan da yüksek oldu: 8.5.

OFSAYT POZİSYONUNA 0.1 FAZLA PUAN

Gözlemci Yunus Yıldırım'ın, Galatasaraylılar'ın ofsayt diye itiraz ettiği bu pozisyon için 'doğru tespit etti ve cesurca devam ettirdi' diyerek, Akgöl'e artı 0.1 puan fazladan verdiği öğrenildi.

Diğer yardımcı Aleks Taşçıoğlu'nun notu ise 0.1 puan düştü ve 8.3 oldu. Taşçıoğlu'nun notundaki küçük düşüşün, Diego'nun golü öncesinde Sabri'nin topla elle oynamasını, hemen önünde olmasına rağmen görmemesinden kaynaklandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...