Beşiktaş Antalya maçında '2. gol kimin' tartışması

Beşiktaş Antalya maçında '2. gol kimin' tartışması

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Antalyaspor'a attığı 2. gol sonrası "gol kimin" tartışması yaşandı. Hakemler golün sahibini karşılaşmadan sonra Quaresma olarak belirledi.

Süper Lig'in 9. hafta maçında lider Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Arena'nın açılışının da yapıldığı karşılaşmada siyah-beyazlılar, Necip Uysal'ın 14. dakikadaki golüyle öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 21. dakikada yıldız oyuncusu Samuel Eto'o ile karşılık verdi. Yüksek tempolu geçen karşılaşmada rakip kaleye yüklenen Beşiktaş, 27. dakikada Quaresma'nın ayağından bulduğu golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Maçın ikinci yarısında da Beşiktaş üstünlüğü vardı. 63'te Mario Gomez takımının üçüncü golünü kaydetti. 72. dakikada Olcay Şahan farkı 3'e çıkarırken; 89'da Cenk Tosun skoru belirledi: 5-

ARA AÇILDI


Bu galibiyetle puanını 22'ye yükselten siyah-beyazlılar, en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 4'e çıkardı. Antalyaspor ise bu yenilgiyle 14 puanda kaldı.

QURESMA MI GOMEZ Mİ?

Beşiktaş'ın 2. golü sonrası "gol kimin" tartışması yaşandı. 

Pozisyonda Ricardo Quaresma, rakibi Sakıb Aytaç'tan topu kaparak sağ kanattan ceza alanına giriş yaptı. Querasma'nın vuruşunda kaleci M'Bolhi topu parmaklarının ucuyla çeldi ancak meşin yuvarlak kale ağzına düştü. Mario Gomez, Antalyasporlu oyuncuların arasında kale ağzında kafa vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.

Bu arada Antalyasporlu oyuncular golden önce Ricardo Quaresma'nın Sakıb Aytaç'tan topu kaparken faul yaptığı iddiasıyla hakem İlker Meral'e itirazlarda bulundular.


Golün kime yazılacağı ise tartışma konusu oldu. Vuruşu yapan Quaresma mı? Topu kendi kalesine tokatlayan Antalyaspor kalecisi M'Bolhi mi? Yoksa son vuruşu yapan Gomez mi? Maçın hakemleri golün sahibini karşılaşmadan sonra belirledi: İlk vuruşuyapan Quaresma!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...