Göksu: Mağlubiyet gücümüze gitti

Göksu: Mağlubiyet gücümüze gitti

SPOR Haberleri

Antalyaspor'da Mustafa Ati Göksu, Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyete ilişkin, "Mağlubiyet beklemiyorduk, zorumuza gitti" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor sahasında Beşiktaş'a 5-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mustaf Ati Göksu, "Üzgünüz. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Güzel ambians, güzel bir açılış, Antalya için tarihi gündü. Böyle bir mağlubiyet almak gücümüze gitti. Dakika 3, iki sarı kart gördük. Aynı hareketlerde rakibe kart yok. Diğer tarafa kart gösterilmiyor. Hakeme şaşırıyorum. İleri gittiğiniz zaman ceza alıyorsunuz. Ama güzellikler içinde böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Bu mağlubiyeti cuma günü Ahisar'da unuttururuz" dedi.

2-1'den sonra oyunu düzelttikleri anda gol yediklerini ifade eden Göksu, "Gol ararken 3. gol geldi. Ondan sonra çözüldük. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Onlar iyi oynadı, biz iyi oynadık diyemeyeceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...