Diego'ya eşinden büyük destek

Diego'ya eşinden büyük destek

SPOR Haberleri

Derbide Fenerbahçe'nin tek golünü atan Diego, Kadıköy'de en çok alkışı alan isimdi. Brezilyalı oyuncuya eşinden de teşekkür ve destek mesajı geldi

Eski günlerinden çok uzak olduğu, kendine güvenini kaybettiği yönündeki eleştirilere maruz kalan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Diego Ribas, yaptığı açıklamalarda sürekli yeniden kendini göstermek istediğini söylüyordu.
Brezilyalı orta saha, Vitor Pereira'nın takımın başına gelmesiyle daha özgüvenli oynamaya başladı. Ligde yüzde 86 pas yüzdesiyle Josef'in ardından ikinci, Avrupa'da ise yüzde 90 pas yüzdesiyle oynayan Diego, Portekizli teknik adamın saha içindeki lideri haline geldi.
Sakatlık geçirdiği dönemde Diego'nun takım için önemine vurgu yapan Pereira, "O'nu özlüyoruz. O varken topu ayağımızda tutmamız daha kolay oluyor" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Celtic maçında sonradan oyuna girerek gösterdiği performansla başta kaptan Volkan Demirel olmak üzere birçok takım arkadaşı soyunma odasında Diego'yu tebrik etmişti.
Galatasaray derbisinde de sahaya ilk 11'de çıkan yıldız futbolcu, bu sezonki ilk golünü attı. Oyundan çıkarken tüm stat tarafından alkışlanan Diego'nun ailesi de durumdan mutluydu.

Diego'nun eşi Bruninha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda brezilyalı futbolcunun gol sonrası sevincinden bir kare yayınlayarak "İnsanlar makine değildir, onların da endişeleri, tutkuları, hırsları ve hayalleri vardır. Hiçbir zaman vazgeçmediğin için teşekkür ederim. Daima en iyini aramaya devam et" sözleriyle eşine destek verdi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...