Olcan Adın'dan Hamzaoğlu'na: Seni pişman etmem hocam

Olcan Adın'dan Hamzaoğlu'na: Seni pişman etmem hocam

SPOR Haberleri

Hakkında çıkan transfer iddialarının aksine hocasından söz alan Olcan 'seni pişman etmem' dediği ilk derbisinde Fenerbahçe'ye golünü attı

Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Olcan Adın beklentileri karşılayamamış ve hakkında "Bileti kesildi. Devre arasında gönderilecek" haberleri çıkmıştı... Duygusal kişiliğiyle tanınan ve çok konuşmayı sevmeyen Olcan, bu haberlerden olumsuz etkilendi ve Benfica maçı öncesi hocası Hamza Hamzaoğlu'nun kapısını çaldı. Olcan'ın, "Hocam beni gözden çıkardıysanız bunu sizden duymak isterim" dedi. Tecrübeli teknik adamın cevabı ise netti: "Hayır öyle bir şey yok Olcan! Senden vazgeçmedim ve kolay kolay da vazgeçmeyeceğim. Önümüzde kritik maçlar olacak ve sana da çok ihtiyacım var. Hiçbir yere gitmiyorsun!" Hamzaoğlu, "Rakip kim olursa olsun sahada yüzde yüzünü veriyor" diyerek tanımladığı Olcan Adın'ı Benfica ve Fenerbahçe maçlarında kullandı. Tecrübeli oyuncu da, "Pişman olmayacaksın hocam" diyerek söz verdiği hocasını Fenerbahçe'ye attığı golle sevindirdi. 


F.Bahçe'de bile Hagi hayranıydı
Fenerbahçe altyapısından yetişen Olcan Adın, aslında çocukken sarı-kırmızı renklere gönül veriyordu. Hatta Fenerbahçe'nin tesislerinde kaldığı dönemlerde özel frikik çalışmaları yaparken sol ayağıyla attığı golleri idolü olarak gördüğü Hagi'nin ismini haykırarak kutluyor ve bu durum sarılacivertli personeli şaşırtıyordu. Olcan, Kadıköy'de attığı golle taraftarların deyimiyle 'gerçek Galatasaraylı' oldu ve öptüğü armasını uzun süre Fenerbahçe tribünlerine gösterdi. Olcan'ın golü G.Saray'ı Kadıköy'de mağlubiyetten kurtarırken, F.Bahçe cephesinde defans oyuncularıyla ilgili tartışmalara sebep oldu.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...