Şenol Güneş, Bilic'i solladı

Şenol Güneş, Bilic'i solladı

SPOR Haberleri

Şenol Güneş ile zirveden kopmayan Beşiktaş, Antalya'da 3 puanı almayı başardı.

Siyah-beyazlı takım puanını 22'ye çıkarırken, Şenol Güneş bu performansı ile lig tarihinin en başarılı dördüncü 9 hafta karnesine sahip oldu. Kartal, geçtiğimiz sezon Slaven Bilic ile ilk 9 haftada 17 puan toplamış ve 3.sırada yer almıştı. Beşiktaş kendini geçtiğimiz sezona göre % 29 geliştirmeyi başardı. Beşiktaş en başarılı startını şampiyon olduğu 2002-03 sezonunda 25 puan ile yaparken, yine şampiyon olduğu 1991-92 sezonunda da 9 haftada 25 puan toplamıştı. Beşiktaş'ta Gomez (7) gol krallığında yer alırken, Oğuzhan ve Gökhan Töre 5 asist ile krallık için yarışıyor. 


TOLGA İSYAN ETTİ 
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, maç sonu zemini şikayet etti. Tolga, "Galibiyet çok güzel ama zemin daha oturmamış. Maçtan önemlisi hiç bir futbolcunun sakatlanmaması. Biri sakatlansaydı açılışın önemi kalmazdı. En azından kimse sakatlanmadı. Yendiğimiz için mutluyuz" açıklamasını yaptı.


ERSAN CEZALI 
Beşiktaş'ın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, dün gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Hakemin düdüğünden sonra topa vuran 28 yaşındaki futbolcu bu sezonki 4. sarı kartını gördü. Ersan, Cuma oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.


LOKOMOTİV EVİNDE KAYIP 
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova Rusya Premier Lig 13. hafta mücadelesinde konuk ettiği Rostov'a 2-0 yenildi. Konuk ekibin gollerini Dmitri Poloz ve Moussa Doumbia attı. Bu sonuçla Lokomotiv 27 puanda kaldı.


TOLGA ABİ GOL ATACAĞIMI SÖYLEDİ 
Beşiktaş'ın 4. golünü atan Olcay Şahan, "Biz kalitemizi biliyoruz. İlk dakikadan beri bunu gösterdik. Tolga abi maçtan önce bana 'Yüzde yüz gol atacaksın' dedi. Golü atınca da yanıma geldiler. Kazandığımız için çok mutluyuz. Şampiyonluk yarışında önemli 3 puan aldık" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...